MEGASYNC™: Innovatieve tandriemen voor dynamische industrieën

15 mei 2024

Onze topleverancier van tandriemen Megadyne heeft een nieuwe merknaam in gebruik genomen voor een van haar productlijnen. MEGASYNC™ zal vanaf heden de naam zijn die gebruikt wordt voor de lijn hoogwaardige eindeloze rubberen tandriemen voor dynamische industrieën.

Het topmodel van deze lijn, MEGASYNC™ Titanium, werd eerder dit jaar al geïntroduceerd. Om een meer uniforme ervaring te bieden, zijn de synchrone riemen gecombineerd in één productfamilie, die het volledige spectrum van prestatie-eisen dekt.

Zoals u kunt zien op de Performance index  (foto) levert de nieuwe Silver3 tot meer dan 3 keer het vermogen van de standaard RPP/HTD tandriem. De Gold 2 heeft een veelvoud van 4x het vermogen. De nieuwe Titanium tandriem haalt zelfs meer dan 6 keer het vermogen van een standaard RPP/HTD tandriem.

Het toepassen van een sterkere riem bied de mogelijkheid om de tandriem en poelies te versmallen, waardoor de totale kosten dalen, men compacter kan bouwen en de lagerbelasting verminderd.

Passie voor innovatie

Met de re-branding naar MEGASYNC™ toont Megadyne haar ambitie om de industrie te transformeren met geavanceerde technologieën die de prestaties en betrouwbaarheid van tandriemen verbeteren. De productlijn is dan ook het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op het leveren van innoverende producten die voldoen aan de steeds veranderende eisen van dynamische industrieën.

Eén serie voor een groot aantal toepassingen

De MEGASYNC™ productfamilie is ontworpen om veelzijdig te zijn en te voldoen aan een breed spectrum van toepassingen en eisen. Of het nu gaat om zware industriële werkzaamheden, het gebruik van houtzaagmachines of intern transport, het uitgebreide MEGASYNC™ productassortiment garandeert dat er een oplossing is voor elke specifieke behoefte.

 

Bekijk hier de MEGASYNC video.

Overzicht van de MEGASYNC™ familie

Was Wordt Klasse Tandprofiel *1) Type trekkoord
Isoran RPP Megasync RPP Standard Performance RPP Glasfiber
Isoran Silver Megasync Silver3 Optimal Performance RPP/ RPC (Silver3) Glasfiber
Isoran GOLD Megasync Gold2 Superior Performance RPP/ RPC (Gold2) Hoog vermogens K-glas koord
Platinum Vervalt
NIEUW
(upgrade van Platinum)
Megasync Titanium Elite Performance RPC Carbon

*1) Tandprofiel RPC is toepasbaar in alle diepprofiel tandriempoelies gemaakt volgens ISO13050

Uitfaseren

De introductie van de MEGASYNC™ merknaam zal geleidelijk gebeuren . U kunt de vorige merknaam ISORAN voorlopig nog blijven tegenkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Megasync?

Neem contact op met Luc Dosselaere of één van zijn collega's

Leveranciers & Merken