View this site in : Frans Engels

Caldic Techniek Belgium

Caldic Techniek Belgium is uw gespecialiseerd leverancier voor aandrijfcomponenten en generatoren.

U kan bij ons terecht voor koppelingen, ketting-en tandriemaandrijvingen, conveyor componenten, planetaire reduktoren en vele andere aandrijfcomponenten die wij rechtstreeks importeren van bij een 20-tal gerenommeerde en buitenlandse fabrikanten.

Samen met onze vestiging te Rotterdam zijn wij tevens exclusief en voorraadhoudend invoerder van Stamford generatoren in de Benelux. 

U kan rekenen op doorgedreven kennis en kunde in het vinden van oplossingen, op kwalitatieve producten en op een hoge leverbetrouwbaarheid.  Aarzel niet ons te contacteren, wij zijn u graag van dienst!

Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan hier in voor onze Nieuwsbrief.


Het maakt niet uit in welke markt u zich begeeft. Of u nu machines bouwt met hightech componenten, een productielijn onderhoud of een generator selecteert voor een energietoepassing.  Onze specialisten zijn in alle markten thuis en bieden u voor elke applicatie de best passende oplossing.

Op basis van de door u geleverde technische gegevens en de eisen die u aan een product stelt, bespreken wij met u de diverse oplossingen binnen ons assortiment en helpen wij u uw keuze te vergemakkelijken. Omdat onze producten rechtstreeks ingevoerd worden, kan u naast een goede technische oplossing ook wat prijs en beschikbaarheid betreft op een goed resultaat vertrouwen.

U mag op meerdere vlakken ondersteuning verwachten, zowel voor- als na levering, want hierin willen wij ons onderscheiden. Via deze website bieden wij technische informatie, berekeningen en veel meer, maar echte ondersteuning betekent voor ons mensenwerk en wij horen dan ook graag van u, wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Contact immediately
Caldic Techniek Belgium NV
Tollaan 73
1932 Sint Stevens Woluwe
Belgium
+32 2 720 49 81